Зареждане

Renato Moicano: Побеждавам Mirsad Bektic и се бия за титлата

Renato Moicano: Побеждавам Mirsad Bektic и се бия за титлата
Публикувано на: Октомври 30, 2018 в 20:23 ч
Renato Moicano вярва, че е на една победа от шанс за титлата в категория перо. Той ще се изправи срещу Mirsad Bektic и е уверен, че при победа става задължителен претендент за титлата в категорията. Moicano има 5 победи и 1 загуба в UFC, която инкасира срещу Brian Ortega. Неговия опонент Bektic има 6 победи и 1 загуба в UFC, но той все още не мисли за титла. Moicano може да се включи като смята, ако главната битка на UFC 231 между Max Holloway и Brian Ortega пропадне и това е още по-добре за бразилеца:

Разбира се, че мислехме и върху това да се включа като смяна, ако битката между Holloway и Ortega, но сега не го мисля, защото не е сигурно, че ще се случи. Няма как да си го позволя, защото пред мен има корав опонент. Готвя се за боец, който е добър на земята и притежава добър граунд енд паунд и е постоянен в играта си. Това би трябвало да ви покаже, че не бягам от опоненти и не си ги избирам.


Аз съм тук за да се бия с най-добрите и да стана шампион. Bektic представлява новото поколение бойци и е  страхотен опонент. Смятам, че ако победа ставам претендент за титлата и в следващата си битка ще се бия за нея. Няма нищо по-добро обаче от това, да се включа като смята на UFC 231.

Ще успее ли Moicano да се справи с коравия Bektic ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес