Зареждане

Renato Moicano иска да се бие с Jose Aldo, а после и за титлата

Renato Moicano иска да се бие с Jose Aldo, а после и за титлата
Публикувано на: Август 23, 2018 в 09:27 ч
Renato Moicano навярно не е сред първите имена, за които се сещаме, когато говорим за следващия претендент за титлата в категория перо, но успехите му в Октагона напоследък няма как да бъдат пренебрегнати.

Той печели 5 от последните си 6 срещи в клетката, като загубата му е от претендент номер 1, Brian Ortega. Renato скочи с 6 позиции в класацията, за да заеме 4-тото място след победата си срещу Cub Swanson на UFC 227. Сега Moicano иска обаче по-сериозен противник и се е прицелил към бившия шампион Jose Aldo.

Бразилецът предизвика сънародника си в Twitter:



Aldo, от своя страна, последно успя да се измъкне от неприятната серия от две загуби, отбелязвайки впечатляващ ТКО срещу Jeremy Stephens на UFC on FOX 30 миналия месец, като така се и приближи към поредната възможност да спечели титлата преди да сложи край на кариерата си.

Всъщност, при условие, че краят му е толкова близо, приемането на срещата с Moicano може да се окаже изключително рисков ход, с малко възнаграждение за бившия шампион. Предизвикателство ще си бъде да го убедят. Все пак обаче, ако Aldo иска отново да се бие за титлата, това може да е неговият шанс.

И тъй като не е ясно все още кога се завръща Max Holloway, за да защитава титлата си срещу Brian Ortega, няма да бъде лошо да видим двамата бразилци в битка за среща с победителя.

Освен ако, разбира се, нямате по-добро предложение?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес