Зареждане

Renato Moicano: Битката срещу Jose Aldo е всичко за мен

Renato Moicano: Битката срещу Jose Aldo е всичко за мен
Публикувано на: Януари 28, 2019 в 00:00 ч
Renato Moicano ще се бие срещу легендата Jose Aldo следващия уикенд в подглавната битка на събитието във Форталеза. Това е златен шанс за Renato, който преследва шампионска битка, но трябва да се справи с един от най-добрите в историята на категория перо и тази битка е всичко за него:



Jose Aldo е истински войн и легенда. Той е участвал в много битки и е побеждавал най-добрите в историята на тази категория. За мен тази битка е всичко. Ако успея да го победя хората ще започнат да ме опознават по-добре. Трябва да спечеля тази битка. За мен единствената опция е победата. Разбира се, че ако победя ще се бия за титлата. 

Зависи от това дали Max Holloway ще остане или ще се качи в категория перо. Ако той остане в категорията, тогава със сигурност ще се бием. Фокусиран съм върху тази битка, защото трябва да победя една легенда. Трябва да използвам всичките си оръжия и след това ще видим. Знам, че Aldo е експлозивен боец и това ще бъде здрава битка в стойка.

 Двамата ще вкарваме комбинации и ще е интересно за феновете. Мислех, че ще се бием в главната битка, но той пожела да е 3 рунда. За мен това не е проблем, но предпочитах да е в главната битка. Сега е моето време и трябва да докажа, че съм истински претендент. След тази битка ще се бия за титлата.





Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес