Зареждане

Райън Бейдър сдава титлата, за да отмъщава на Немков

Райън Бейдър сдава титлата, за да отмъщава на Немков
Публикувано на: Декември 27, 2020 в 09:00 ч
Райън Бейдър планира да се откаже от титлата си в тежка категория. 37-годишния американец беше двоен шампион, но в края на август загуби пояса в полутежка категория от Вадим Немков, който го нокаутира във втория рунд. "Darth" се раздели със серия от 7 поредни победи и допусна първа загуба под банера на Bellator.

Райън планираше да брани титлата си при тежките срещу Тимъти Джонсън в началото на 2021 година. Сега обаче явно е променил своите планове, за които разкри Скот Кокър. Ето какво сподели президента на Bellator за намеренията на своя шампион:

Определено бяхме насочени в тази посока и Бейдър щеше да брани титлата си тежките. Наскоро обаче получих обаждане от неговите мениджъри и те ми казаха, че Райън иска реванш с Немков. Не знаем какво ще стане, но по всичко личи, че има интерес за реванш. Ако това се случи, тогава ще трябва да говорим с него, защото планирахме да брани титлата при тежките. 

Това обаче може да се промени в следващите седмици. Той е шампион, но ние ще искаме да остави титлата, за да продължи развитието на тежка категория. Ако наистина иска Немков, тогава ще трябва да говорим. 

Неговите мениджъри казаха, че той се вълнува от новите попълнения и иска да се бие с тях. Планира реванш с Немков, за да си върне титлата. Той не се страхува от никого. Може да се бие с Ромеро или Джонсън. Това момче е убиец. 

Ще успее ли Бейдър да отмъсти ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес