Зареждане

Райън Бейдър: Хората подкрепят Фьодор, но аз трябва да победя!

Райън Бейдър: Хората подкрепят Фьодор, но аз трябва да победя!
Публикувано на: Февруари 3, 2023 в 00:00 ч
Този уикенд легендата Фьодор Емеляненко най-накрая ще окачи ръкавиците завинаги.

"Последният император" има шанс да се оттегли като шампион в тежка категория на Bellator. Той ще се бие с шампиона Райън Бейдър в главната битка на Bellator 290, което ще се проведе в Калифорния. За Емеляненко ще бъде трудно да си тръгне като шампион.

Фьодор избра най-опасния опонент от всички възможни. Райън е шампион в тежка категория откакто нокаутира Емеляненко през 2019 година на финала на турнира в тежка категория. Той все още не е инкасирал загуба при тежките, а нокаута за 35 секунди над Фьодор му дава увереност.

Бейдър осъзнава, че феновете са зад Емеляненко, но той има работа за вършене и не смята да щади легендарният боец.

„Фьодор е спортна легенда. Уважавам го, той е добър човек. Ако гледам битката на Фьодор, подкрепям него. Харесва ми да го правя. Обичам, когато легенди като него се оттеглят на върха. Знам, че хората ще го подкрепят. 

Но от друга страна имам работа. Трябва да изляза там и да разваля това парти. Трябва да направя това, за което дойдох тук - да запазя този колан, да спечеля тази битка и да продължа напред. Пожелавам му всичко най-добро. 

Той ще бъде уважаван независимо от всичко. Първоначално не исках да се бия с него и си помислих: „Какво ще спечеля от тази битка ?“ Но колкото повече говорихме за това, толкова повече осъзнавах колко голяма е тази битка. 

Ще го дават по националната телевизия и пак е с Фьодор! Да го срещнеш два пъти в октагона е специално чувство. Още преди първата битка не вярвах, че се бия с него. 

Освен това имам шанс да стана единственият човек на планетата, който е победил Фьодор Емеляненко два пъти.", каза Бейдър пред медиите в САЩ.

Ще успее ли Бейдър да си свърши работата срещу Емеляненко ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес