Зареждане

Равносметката след българските участия в ACB 74

Равносметката след българските участия в ACB 74
Публикувано на: Ноември 19, 2017 в 14:22 ч

Снощи във Виена, Австрия се проведе ММА турнира ACB 74, който включваше две битки с българско участие.

Георги Валентинов направи дебюта в организацията, изправяйки се срещу много силен противник - Ismail Naurdiev. Битката приключи след третата минута с изненадващ нокаут над българския боец. Ismail е един от топ бойците на Австрия - с 13 победи, 10 от които с нокаут.

Загубата обаче няма да сломи духа на българския боец, който след нея е мотивиран още повече.
 
"Тази вечер не беше моята вечер! Благодаря на всички мои приятели и фенове, които дойдоха да ме подкрепят," каза Георги. "Съжалявам,че изхода от мача не беше такъв, какъвто очаквахте! Поздравления на моят противник, че си взе момента! Тази загуба само ме мотивира и ви обещавам,че ще се върна още по-силен отколкото съм!"

Никола Дипчиков участва в подглавното събитие на вечерта. Той убедително играеше играта си и водеше срещу опасния полски боец Piotr Stus. В последните секунди на двубоя обаче Stus се възползва от момента и записа победа със събмишън в последната секунда от срещата. Малшанс, но не съвсем - организаторите оцениха двубоя на Никола Дипчиков като най-атрактивния за вечерта и като прибавим и предните му атрактивни участия и победи в ACB, то със сигурност ще го видим отново като любимец на феновете.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес