Зареждане

Расул Мирзаев: Прощавам на тези, които ме пребиха

Расул Мирзаев: Прощавам на тези, които ме пребиха
Публикувано на: Април 12, 2021 в 00:00 ч
Расул Мирзаев реши да прости на тези, които го пребиха преди няколко години. 35-годишния ветеран се сби със студент преди няколко години в Москва. Мирзаев ударил Иван Агафонов, който паднал на земята и си ударил лошо главата. Няколко дни по-късно Агафонов почина в болницата.

Въпреки че първоначално е обвинен в убийство, Мирзаев е осъден на 27 ноември 2012 г. за непредумишлено убийство и е освободен от съда, като са взети предвид неговите 15 месеца мярка за неотклонение. По времето, когато съдията четеше присъдата, редица протестиращи националисти, свързани със забранения Славянски съюз, бяха арестувани, докато се опитваха да влязат в съдебната зала.

На 1 януари 2017 г. руският боец беше прострелян три пъти, включително веднъж в лицето, бит с бейзболна бухалка и душен с вериги в Москва. По-късно той е откаран по спешност в болница, където оцеля.

Расул поднови своята ММА кариера и успя да запише победа и 2 поредни загуби в чеченската ММА организация. Наскоро беше арестуван един от тези, които го нападнаха и това провокира Мирзаев да напише следното в социалните мрежи:

Приятели, поздравявам всички. Снимката е направена през януари 2017 г., след нападение срещу мен в собствения ми дом. Хората, които ме нападнаха и заснеха всичко, бяха „мъже“, хвалещи се с това. И така, ето моят отговор към всички вас - Бог е вашият съдия. В чест на идващия месец Рамадан - прощавам на всички. 

НО - решете проблемите си със закона на Руската федерация сами, точно както направихте „героичното си дело“. След ареста на един от подсъдимите по наказателното дело много хора ме споменават, но преди това не бяха реагирали по никакъв начин на този акт. 

Приятели, не са необходими думи. Ще цитирам една добре известна поговорка: „Всичко минава и това ще мине“. !!!

Към днешна дата Мирзаев е свободен агент и чака оферти от организациите.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес