Зареждане

Raphael Assuancao не подкрепя срещата на Johnson и Dillashaw

Raphael Assuancao не подкрепя срещата на Johnson и Dillashaw
Публикувано на: Февруари 19, 2018 в 12:19 ч

Боецът в категория перо Raphael Assuancao не се интересува дали TJ Dillashaw ще слезе в долна категория, за да се изправи срещу шампиона в категория муха Demetrious Johnson.

Повечето от света на свободните боеве одобряват супердвубоя между шампионите Johnson и Dillashaw, но има и такива, които са срещу него.

3-тия в класацията в категория петел Raphael Assuancao е един от тях.

По време на UFC Austin Assuancao коментира решението на Dillashaw да слезе в долна категория, за да се изправи срещу Johnson. С поклащане на глава той демонстрира своето неодобрение.

"Не подкрепям срещата. Мисля, че трябва да се бие в своята дивизия за момента. Има прекалено много бойци, срещу които да се изправи и аз съм един от тях."



Assuancao и Dillashaw са се били досега два пъти и имат по една победа. Това е и причината Assuancao да се опитва отново да се изправи срещу шампиона.

След втората си среща с Dillashaw, Assuancao отбелязва три победи - срещу Aljamain Sterling, Marlon Moraes и Matthew Lopez.

"Първата среща беше отдавна и двамата сме задобрели. Претърпях контузия и той ме победи после. Но от тогава смятам, че съм по-добър."

Cody Garbrandt, Dominick Cruz и Jimmie Rivera, досущ като Assuancao, чакат да се изправят срещу Dillashaw.

"Ще се бия срещу всеки един о тях. Готов съм да се бия с претендент номер едно, ако не мога да се изправя срещу шампиона."

За момента Assuancao няма насрочена среща, но той работи въпроса, за да докаже защо точно заслужава да се изправи срещу Dillashaw за титлата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес