Зареждане

Randy Couture обясни как Daniel Cormier може да детронира Stipe Miocic

Randy Couture обясни как Daniel Cormier може да детронира Stipe Miocic
Публикувано на: Март 8, 2018 в 09:25 ч

Daniel Cormier ще се опита да отнеме шампионската титла на Stipe Miocic, изправяйки се срещу него в UFC 226 на 7-ми юли.

Очаква се интересен шампионски двубой - DC е бил най-дълго на върха в своята категория, докато Miocic постигна това, което никой друг не успя в тежката дивизия. Той защити титлата цели три поредни пъти.

Ако някой обаче може да прекъсне успеха на Stipe, това ще бъде Cormier и легендата Rany Couture знае точно как ще се случи това.

"Daniel започна в тежката категория. Той е голям мъж, с добри борчески умения и ще се изправи срещу най-добрият в дивизията - Stipe Miocic. Ще бъде интересна и изключително техническа среща. Ако Daniel съумее да принуди Stipe да се борят през повечето време, може да пожъне успех. Ако Stipe обаче се опълчи и използва ударите си, за да държи Daniel на разстояние, тогава навярно ще успее да защити титлата си за пореден път. Това е една от срещите, в които просто е трудно да се определи победителят. Аз съм борец, затова и разчитам на уменията на Daniel. Stipe обаче е един от най-жилавите бойци. Невероятен е."

Ако някой знае как се печелят титли в две категории, то това е Couture, тъй като той беше шампион в полутежка и тежка категория много преди всички останали.

DC обаче също не се сблъсква за пръв път с подобно предизвикателство, тъй като той спечели първенството на Strikeforce в тежка категория преди да слезе в дивизията, чиято титла притежава в момента.

И все пак, Miocic навярно си остава най-сериозното препятствие в кариерата на DC - той продължава да чупи рекорди, а ударът му може да приспива зверове. Cormier обаче и преди е устоявал на мощните удари на своите опоненти - добър пример е срещата му с Anthony Johnson от UFC 210.

Дали обаче ще се справи срещу най-добрият в тежката категория, вече е друг въпрос.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес