Зареждане

Рамзан Кадиров обяви Khabib Nurmagomedov за почетен гражданин на Грозни и му подари автомобил

Рамзан Кадиров обяви Khabib Nurmagomedov за почетен гражданин на Грозни и му подари автомобил
Публикувано на: Октомври 12, 2018 в 15:05 ч
Няколко дни след като Khabib се срещна с президентът на Русия, Владимир Путин непобедения шампион беше поканен в Чечня и от президентът Рамзан Кадиров, който е голям фен на боеца от Дагестан. Двамата вечеряха заедно и Кадиров записа с подаръци Nurmagomedov. Ето какво сподели президентът на Чечня в социалните мрежи:

Днес легендарния боец Khabib Nurmagomedov беше наш гост. Той си поговори с нашите момчета, които тренират в боец клуб Ахмат. Сигурен съм, че блестящите спортисти, истинските патриоти и истинските мъже трябва да бъдат насърчавани, да им се каже, че имаме нужда от тях не само като шампиони, но също и като достойни примери за нашите млади хора. Затова Хабиб получи званието "Почетен гражданин на град Грозни". Връчваме му и юбилеен медал "200 години град Грозни". Бащата на Khabib, Abdulmanap получава титла "Почетен работник по физическа култура на Чеченска република". Khabib Nurmagomedov също ще получи подарък лек автомобил. Ние сърдечно поздравяваме Khabib за заслужения триумф, пожелаваме здраве на нашите братя и нови победи!


Khabib благодари на Кадиров в социалните мрежи за автомобила и уважението. Явно приказките, които изказа McGregor за вражда между чеченци и дагестанци ще останат мираж на фона на тази среща.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес