Зареждане

Рамзан Кадиров към Дейна Уайт: Извини се, бе!

Рамзан Кадиров към Дейна Уайт: Извини се, бе!
Публикувано на: Декември 12, 2022 в 00:00 ч
Ръководителят на Чечения Рамзан Кадиров беше недоволен от изхода на двубоя между Магомед Анкалаев (18-1) и Ян Блахович (29-9). Битката за титлата в полутежка категория между Анкалаев и Блахович завърши наравно след решение на съдиите - (48-47, 46-48, 47-47).

Дейна Уайт не беше доволен от това, което видя и определи битката като ужасна. Съдийското решение изненада много хора и остави вакантна титлата. За нея ще се бият Гловър Тейшейра и Джамал Хил през януари в Рио де Жанейро, Бразилия.

Анкалаев е бивш шампион на WFCA, която беше лига на Кадиров. Магомед представлява бойния клуб 'Ахмат', собственост на главата на Чечения.

„Признайте грешката, дайте колана на истинския победител и се извинете за това изпълнение. 

Дейна Уайт, какво ти се случи ? Ти беше нормален, принципен човек, но днес взе шампионския пояс от ринга, без да го дадеш на категоричния победител.

Или политиката е навлязла на ринга на UFC и изисква от вас да съдите мръсно ? Това е спорт, Дейна. Бъди честен.

Вземете пример от Майрбек Хасиев (ACA), който спира всяко съдийство в лигата, всякакви пристрастия, изисква обективност и не смесва спорта с политиката.

Хей, Дейна Уайт, къде отиваш ? Спасете лицето на лигата, собственото си лице. Признайте грешката си, дайте колана на истинския победител и се извинете за това изпълнение. 

Спасете репутацията на вашата лига.“, написа Кадиров в канала си в Telegram.

Масово коментарите на феновете в социалните мрежи бяха, че UFC започва да се превръща в WWE.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес