Зареждане

Ракич: Побеждавам Смит и ставам претендент за титлата

Ракич: Побеждавам Смит и ставам претендент за титлата
Публикувано на: Август 28, 2020 в 08:25 ч
Александър Ракич има голяма битка пред себе си този уикенд във Вегас. 28-годишния боец ще премери сили с бившият претендент за титлата Антъни Смит в главната битка на UFC Fight Night 175. Битката ще бъде първа за младия боец тази година и той ще опита да се върне към победите. В края на миналата година Ракич допусна първа загуба в UFC, след като Юздемир го победи с раздвоено решение.

Това спря серия от 12 поредни победи за Ракич, който нямаше загуба 8 години. Александър е с рекорд 12-2 в ММА и 9 от неговите битки завършват в първия рунд. Той вярва, че ще победи Смит този уикенд, а след това ще влезе в топ 5 и ще се приближи до златото. Ето какво сподели Ракич пред MMA Fighting:

Със смесени чувства съм за това, че Джон Джоунс оваканти титлата, за да се качи в горната категория. От една страна се радвам, защото пътя към титлата е по-кратък. От друга страна съм тъжен, защото всеки ще казва, че трябва да победиш Джоунс, за да си истински шампион. В очите на хората, никога няма да си истински шампион. Трябва да победиш Джон Джоунс. 

Може той да се върне в категорията след време. Може след време да го срещна в тежка категория. Никога не знаем какво ще се случи. Този уикенд ще отправя послание и всички ще знаят името ми. Ще победя Антъни Смит и влизам в топ 5 на категорията. Може да стана претендент за титлата. Ще видим какво ще стане.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес