Зареждане

Рафаел Физиев срещу Джъстин Гейджи през март

Рафаел Физиев срещу Джъстин Гейджи през март
Публикувано на: Януари 9, 2023 в 00:00 ч
Рафаел Физиев разкри, че UFC са му обещали битка с Джъстин Гейджи.

Двамата ще се бият в лека категория през март. От организацията ще направят тази битка за събитието в Лондон или в Лас Вегас. Все още не е ясно на коя от двете галавечери ще бъде битката, но съвсем скоро може да има информация.

Физиев от доста време иска да се бие с Гейджи, който нямаше особен интерес. Явно Дейна Уайт и мачмейкърите са убедили Гейджи да приеме тази среща. Може да се каже, че ако има такава битка, тогава победителя ще се приближи до златото.

Рафаел е с рекорд 12-1 в ММА и е в серия от 6 поредни победи. В последната си битка той победи Рафаел дос Аньос с нокаут през юли 2022 година. Физиев печели 5 бонуса в последните си 5 битки. Той приключва 9 от срещите си, като 8 пъти е с нокаут.

Единствената му загуба е с нокаут от Магомед Мустафаев през 2019 година. Ако Физиев нокаутира Гейджи, тогава ще може да претендира за златото, което е в Ислам Махачев.

Гейджи от своя страна е с рекорд 23-4 в ММА. В своята последна битка той загуби с нокаут от Чарлз Оливейра през май 2022 година. Битката беше за титлата в категорията. Джъстин печели 20 от срещите си с приключване, като 19 пъти е с нокаут. Неговите 4 загуби идват след приключване.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес