Зареждане

Рафаел Физиев не си плащал наема в Тайланд

Рафаел Физиев не си плащал наема в Тайланд
Публикувано на: Януари 19, 2023 в 00:00 ч
Звездата на UFC в лека категория Рафаел Физиев попадна в скандал.

Това се случва във важен момент от кариерата на боеца от Азербайджан. Преди няколко дни беше обявена официално битката му с Джъстин Гейджи. Двамата ще се бият на UFC 286, което ще се проведе през март в Лондон. Физиев може да има големи проблеми със закона.

Причината за скандала беше изявление на тренировъчния екип на Phuket Top Team, което пуснаха в социалните мрежи. Представители на лагера съобщиха, че има неопровержими доказателства, за това, че Физиев не плаща за къщата си в Тайланд.

Още повече, че това не е единичен случай. Според екипа, Рафаел е злоупотребил с доверието и не си платил наема цели 3 пъти.

„Физиев дължи наем на собственика на къщата. Пишеше, че ще плати, но не плати. Той не оспорва този факт, просто не иска да плаща. Джъстин Гейджи, моля, вземете наем от него,“, се казва в изявление на Phuket Top Team.

Правоохранителните органи може да се заинтересуват от действията на Физиев. Рафаел е в серия от 6 поредни победи и взима по 50 000 бонуси в 5 от последните си битки. Той определено има пари да плати, но неясно защо не го прави.

Богатството на Физиев се оценява на около 2 милиона долара.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес