Зареждане

Рафаел дос Аньос: Без съмнение побеждавам Макгрегър

Рафаел дос Аньос: Без съмнение побеждавам Макгрегър
Публикувано на: Юни 18, 2020 в 20:00 ч
Бившият шампион в лека категория Рафаел дос Аньос продължава да иска битка с Конър Макгрегър. Двамата трябваше да се бият преди години за титлата, но тогава бразилеца получи контузия и се оттегли. За съжаление битката им не видя бял свят, защото Еди Алварез детронира дос Аньос. Изминаха доста години от тази история, но Рафаел все още иска да разрешат всичко в клетката.

Вижте още - Рафаел дос Аньос ухажва Ел Чапо​​​

"RDA" има само 1 оставаща битка от своя договор и вярва, че тя трябва да е с Макгрегър, защото има най-много смисъл. За негово съжаление наскоро Макгрегър обяви, че се оттегля от ММА. Рафаел не му вярва и чака новини от UFC, защото всичко зависело от тях. 35-годишния ветеран към днешна дата е в серия от 2 поредни загуби и печели 1 от последните си 5 битки. "RDA" е далеч от най-добрите си години, но въпреки това вярва, че може да победи Макгрегър:


Имаме история с Конър Макгрегър. Имам доста битки и бях шампион в лека категория, а той се качи, за да се бие с мен. Това е единствената битка, която не успях да направя. Искам в моята статистика да има битка с Макгрегър. Има доста "ако" в нашата битка и трябва да го решим. Нека заложим всичко и да го направим. Нека го направим в каквато и да е категория. 

Той се оттегля за 3-ти път и аз не му вярвам. Никой не му вярва. Конър е млад и все още има какво да покаже. Това е битката, която трябва да се направи и аз вярвам, че ще е страхотна. Няма съмнение, че ще го победя. Тренирам с по-едри момчета и се чувствах страхотно, преди първата ни битка. Тогава тренирах с Мачида, който е сходен с Макгрегър. Тогава вкарах един ритник по неправилен начин и се нараних. 

Казах им, че ще се бия, въпреки че няма да мога да ритам. Нямаше да мога да изляза до клетката, защото не можех да ходя. Принудих се да се оттегля и това беше трудно, защото се появиха доста шеги. Конър също се шегуваше и каза, че съм се оттеглил заради насинен крак, но не беше така. Историята говори сама за себе си. Всичко зависи от UFC. Aз направих своя ход и ще видим какво ще стане в следващите седмици. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес