Зареждане

Rafael dos Anjos за операциите на Tyron Woodley

Rafael dos Anjos за операциите на Tyron Woodley
Публикувано на: Декември 18, 2017 в 12:00 ч
 
 С победата над Robbie Lawler в UFC on FOX 26 през изминалия уикенд, Rafael dos Anjos си спечели възможността да се изправи срещу притежателя на титлата Tyron Woodley.
 
Той няма нищо против да изчака Woodley да се възстанови от операцията на рамото, но бившия шампион в лека категория просто не разбира защо първенецът е готов да се подложи на операция за един боец, но не и за други.
 
"Ще го изчакам. Направил съм достатъчно в категорията, за да си заслужа възможността да се бия за титлата. Не говоря празни приказки. Просто влизам в клетката и си върша работата.
 
"Тъкмо победих бивш шампион. Dana White каза, че който спечели, ще се бие за пояса. Това беше третата ми победа за последните шест месеца. Имам нужда от почивка, а също и да се подготвя по-сериозно за следващата среща. Надявам се операцията му да премине успешно."
 
"Не го разбирам защо е готов да се подложи на операция за едни бойци, но не и за други, но съм готов да го изчакам."
 
И наистина, Woodley постоянно говори за евентуална операция от срещата си с Demian Maia в UFC 214, като тогава обясняваше, че няма достоен противник. Когато му беше предложена срещата срещу Nate Diaz за UFC 219 обаче, мнението му се промени.
 
В последствие, отново реши да се подложи на операция, само седмица преди срещата между Lawler и dos Anjos. Всъщност, той беше готов да отложи хирургическата намеса и за Georges St. Pierre.
 
В края на краищата, Woodley споделя, че когато дойде моментът, RDA ще бъде кротнат.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес