Зареждане

Rafael dos Anjos проговори след загубата от Kamaru Usman

Rafael dos Anjos проговори след загубата от Kamaru Usman
Публикувано на: Декември 4, 2018 в 00:01 ч
Бившия шампион в лека категория на UFC, Rafael dos Anjos беше тотално доминиран от Kamaru Usman преди няколко дни на събитието The Ultimate Fighter Finale 28. RDA загуби с решение и навлезе в серия от 2 поредни загуби. Днес той реши да проговори и пусна изявление в Инстаграм:



Изминаха 15 години, откакто се бия в ММА. 10 години в UFC, 39 битки и успях да стана първия бразилски шампион в лека категория. Доста истории за разказване, няколко битки, няколко белези, които нося по тялото си. Живота на боеца е един и същи. 

Един ден побеждаваш, а друг ден губиш, но дори в загубите съм благодарен на моят отбор, треньори, семейство, фенове, спонсори и на Бог, който ми дава възможността да използвам моите дарби и да се изхранвам от това, което обичам. Вярвам в Бог, който контролира всичко и ще се завърна по-силен. Благодаря на всички.





RDA вече е с рекорд 3-2 откакто реши да дебютира в полусредна категория, но ако от UFC наистина създадат категория до 165 паунда, то той със сигурност ще се премести там.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес