Зареждане

Rafael dos Anjos: Colby Covington е една лоша версия на McGregor

Rafael dos Anjos: Colby Covington е една лоша версия на McGregor
Публикувано на: Юни 1, 2018 в 10:20 ч

Rafael dos Anjos много добре знае какво е да се биеш с отворко.

Въпреки че dos Anjos и Conor McGregor не се биха в UFC 196, двамата все пак имаха достатъчно медийни изяви преди да трябва RDA да бъде отстранен от срещата заради счупен крак.

Спокойно можем да кажем, че dos Anjos много добре е знаел с какво се заема, подписвайки за срещата с Colby Covington на 9-ти юни, когато ще се проведе UFC 225. И честно казано, не е особено впечатлен от това, което покава опонента му до момента.

"Израснал съм във фавелата, човече. Насилие, псувни... тези неща не ми влияят. Мисля, че Colby се опитва да бъде като McGregor. На McGregor му се получава - той е богат, прави много пари. Бизнесмен е и уважавам това. Colby обаче е някаква негова лоша версия. Опитва се да бъде като него, но ако загуби от мен, с кариерата му е свършено. Само говори, нищо друго."

Colby, разбира се, му отговори:

"Човек, не вярваш и на дума от това, което говориш. Да бъдем честни, нямаш на какво да ме научиш. Бил съм в Бразилия повече от теб. Живееш в Америка - земята на свободните, домът на смелите."

Като dos Anjos не приключи нещата дотук:

"Това е шега на McGregor, трябва да измислиш нещо ново. Толкова си фалшив. Ще бъда легенда, с две титли. Само се пъчиш, а нищо не казваш в лицата на хората. Ти си една лъжа. Само си гледаш в телефона и скланяш глава. Дори не се оглеждаш."

"Да, защото съм професионален боец" - отвърна Covington.

"Не ти си никой. Една измама. Опитваш се да бъдеш лошото момче, но трябва да бъдеш такъв през цялото време. Не бъди позьор." - изкритикува отново dos Anjos.

Бившият шампион в лека категория се надява да си спечели титла във втора дивизия в UFC 225, след като отбеляза 3-0 в своята, с победи срещу Robbie Lawler, Neil Magny и Tarec Saffiedine. За да се случи това, той ще трябва да премине през Covington, който стигна до пет поредни победи, надвивайки Demian Maia.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес