Зареждане

Пьотр Ян: USADA не ни проверяват в момента

Пьотр Ян: USADA не ни проверяват в момента
Публикувано на: Април 18, 2020 в 05:00 ч
Пьотр Ян се готви усилено за завръщането си в клетката на UFC. Бившия шампион на ACB трябва да се бие срещу Марлон Мораес през юни в Казахстан, но събитието може да бъде преместено заради вируса. Ян е с рекорд 14-1 в ММА и в серия от 9 поредни победи. За година и половина атрактивния руснак спечели 6 битки в UFC, от които 3 с нокаут.

"No Mercy" е на една победа от шанс за титлата и няма търпение да сподели клетката с шампиона. Той често атакува Сехудо в социалните мрежи, но остава фокусиран върху Мораес. Ян се притеснява, че сега с ограниченията някои бойци ще използват забранени вещества, защото от USADA не могат да ги проверяват. Ето какво сподели той в чат на живо в социалните мрежи:


Тренирам два пъти на ден. Сега преминах на високо ниво, натоварванията не са лоши и по отношение на стандартите усещам, че вече наближавам 70% от възможностите си. По принцип всичко върви по план. Когато има информация, четири седмици ще са ми достатъчни, за да достигна върха на формата си за двубоя с Мораес

В момента не знам конкретно къде ще се проведе нашата битка. Но е по-вероятно този турнир да се проведе в Америка или на острова, за който всички говорят. Не мисля, че Казахстан в тази ситуация ще може да бъде домакин на събитието.

Мисля, че в такъв момент всички, които разбират от забранени вещества може да се възползват от този момент, защото се USADA не проверяват. Полетите са ограничени, пътуванията са ограничени, много градове са затворени и проследяването на това е нереалистично.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес