Зареждане

Провалът на кантарите коства много пари на Mackenzie Dern

Провалът на кантарите коства много пари на Mackenzie Dern
Публикувано на: Май 16, 2018 в 09:23 ч

Една от големите новини покрай UFC 224 е провалът на Mackenzie Dern на кантара преди събитието - тя те размина от лимита с цели 3 килограма, като в последствие отнесе критики от ММА обществото. Нейната опонентка все пак обаче реши срещата да се състои, а Mackenzie успя да я събмитне още в първия рунд.

Въпреки победата, Dern трябваше да се раздели с част от печалбата си в полза на Cooper, като обезщетение за проблемите с теглото. И този път не са били обичайните 20 процента - тя трябвало да компенсира с цели 30% от парите, платени ѝ да участва, и 15% от печалбата за победата.

"Взе 30% вместо обичайните 20, но това е защото бях доста по-тежка. Дадохме ѝ и допълнителни 15%, в случай, че победя. И аз бих приела срещата на нейно място. Не се изненадвам, че се съгласи да се бием. Надявах се да го направи и съм щастлива, че прие."

Като цяло, бразилката се раздели с 13 050 долара. Да не говорим, че ситуацията ѝ попречи и да спечели 50 000 долара бонус за добро представяне, който можеше и да заслужи, имайки предвид колко добре игра тази вечер.

Според самата Dern, тя пробвала всичко възможно да свали последните килограми, но те просто не изчезвали. След дълги опити била посъветвана да прекрати процеса. Това е третия път, в който Dern не успява да се вмести в килограмите и може би ще се наложи да скочи в категория муха.

Тя също възнамерява да започне да работи с диетолозите в института на UFC в Лас Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес