Зареждане

Провал на тест за допинг извади Халил Раунтри от UFC 303

Провал на тест за допинг извади Халил Раунтри от UFC 303
Публикувано на: Май 19, 2024 в 08:00 ч
Подглавната битка за Международната седмица на битките на UFC ще трябва да бъде сменена, след като един от бойците каза, че не е преминал тест за допинг.

Халил Раунтри (13-5 MMA, 9-5 UFC) разкри в социалните мрежи, че е аут от битката си с Джамал Хил. Двамата трябваше да се срещнат на UFC 303, което ще се проведе в края на юни в Лас Вегас. Миа Канг, която е приятелка на Раунтри, разкри, че той използвал замърсена добавка и дал положителна проба за дехидроепиандростерон, който е забранен в и извън битките.

Представителите на UFC не са направили официално съобщение, че Раунтри е аут от събитието, което ще бъде оглавено от Майкъл Чандлър и Конър Макгреъгр. Халил има поредица от пет победи, включително четири с приключване. В последната си битка той записа победа с технически нокаут в третия рунд над Антъни Смит през декември 2023 година.

Предстои да видим дали Джамал ще остане в картата на събитието. Все още не е ясно какво ще бъде предприето в случая с проваления допинг тест на Раунтри. Вероятно ще последва наказание, освен ако той не докаже, че е невинен.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес