Зареждане

Промо преди ACA 115: Исмаилов срещу Щирков

Промо преди ACA 115: Исмаилов срещу Щирков
Публикувано на: Ноември 26, 2020 в 15:00 ч
Чеченската организация ACA продължава да гради голямата битка между Магомед Исмаилов и Иван Щирков. От ACA пуснаха поредното промо, с което да надъхат феновете. Двама от най-добрите бойци в Русия оглавяват ACA 115, което ще се проведе в Москва на 13-ти декември. Срещата между тях ще бъде в полутежка категория.

Исмаилов е сред най-обичаните бойци в ACA. Той е с рекорд 16-2-1 в ММА и се намира в серия от 10 поредни победи. Преди няколко месеца Мага успя да победи Александър Емеляненко с нокаут, въпреки че беше с 20 килограма по-лек от него. Тази победа го направи още по-известен, а успех над уралския хълк ще го издигне още повече.

Щирков от своя страна нашумя преди година, когато подписа с UFC. Феновете с нетърпение го чакаха да дебютира, но той се провали на допинг тест и получи 2 години от USADA. Иван пожела да го освободят от UFC и те изпълниха желанието му.

Уралския хълк е с рекорд 17-1-1 в ММА и в края на миналата година загуби непобедения си статут. Иван загуби от Еномото със събмишън, но се върна към победите през февруари с победа над Михал Пастернак. Ето го новото промо преди боя:0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес