Зареждане

Прохазка: Анкалаев победи Блахович, но не даде 200 % от себе си

Прохазка: Анкалаев победи Блахович, но не даде 200 % от себе си
Публикувано на: Декември 22, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Иржи Прохазка говори за битката за титлата между Магомед Анкалаев и Ян Блахович.

Двамата бойци се биха на UFC 282, което се проведе по-рано този месец. Срещата им стигна до решение, което беше равенство. Така титлата, която Прохазка оваканти остана свободна. Сега за нея ще се бият Гловър Тейшейра и Джамал Хил през януари в Рио де Жанейро, Бразилия.

Анкалаев не беше доволен от решението на съдиите. Тогава самият Блахович призна, че е загубил. Прохазка е съгласен с това, но в същото време вярва, че двамата не са дали най-доброто от себе си в битка за златото.

„Чувствам се по същия начин като всички останали. Анкалаев спечели, това е 100%. Битката обаче беше много равностойна. Направи ми впечатление, че показа воински дух, защото кракът му беше разбит. 

Но Блахович не се възползва от възможността да довърши Анкалаев, всички го видяха. Разбира се, не беше много приятно да се гледа това. Само няколко месеца след като спечелих този пояс, други бойци вече се борят за него. 

Особено когато го правят по този начин. Убеден съм, че не са се борили на 200%, за да спечелят пояса. За мен е просто – ако се бориш за титлата, значи го правиш до смърт. 

Имаше много тактика и стратегия в тяхната битка.,” каза Прохазка в The MMA Hour.

Ще успее ли Прохазка да се върне на върха ?

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес