Зареждане

Проговори Ахмед, който беше нападнат от Conor McGregor

Проговори Ахмед, който беше нападнат от Conor McGregor
Публикувано на: Март 13, 2019 в 17:26 ч
Ахмед Абдирзак беше нападнат от Conor McGregor преди няколко дни, след като опитал да се снима със звездата на UFC. Първоначално McGregor бил в добро настроение, но нещата се променили и всичко ескалирало. Абдирзак е от Лондон, но бил на почивка с приятели, която не се развила по план. Ето какво сподели пред TMZ, Ахмед Абдирзак:



Toй дойде да си стиснем ръцете, но когато се приближи ме блъсна и ми взе телефона, а след това го стъпка на земята. Всички негови охранители ме изблъскаха, а той ми потроши телефона. Той беше доста груб. Каза ми да разкарам това нещо от лицето му. Каза ми да се разкарам и отказа да ми върне телефона. Аз тръгнах след него и го молих, но той отказа и охраната ме изгони. 


На телефона имам снимки със сина ми, които най-вероятно няма да видя повече.  След като ми потроши телефона, той си тръгна с походката, с която влиза в клетката . Притесних се за живота ми, защото той е смъртоносно оръжие. 


Нито съм го обиждал, нито го дразнех. Не употребявам алкохол. Не съм взимал наркотици, бях напълно трезвен. Conor е опасен престъпник и заслужава прякора си – "The Notorious".










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес