Зареждане

Приятелят на McGregor, Dilon Danis за предстоящата си среща

Приятелят на McGregor, Dilon Danis за предстоящата си среща
Публикувано на: Април 27, 2018 в 10:31 ч

Задава се Bellator 198, което ще ни представи сблъсък между бившия шампион на Pride FC Fedor Emelianenko (36-5, 1NC) и бившия UFC първенец Frank Mir.

В събитието ще се включи и приятелят на Conor McGregor, Dilon Danis, който подписа с организацията миналата година. Той е още в началото на своята кариера, но това не му попречи да приеме битка с боеца, който вече има шест битки зад гърба си, Kyle Walker (2-4). Danis навярно ще се опита да се измъкне от сянката на своя приятел и да се наложи в клетката. Той дори успя да вбеси другите бойци с изговорените си глупости, като дори и предизвика Jon Jones на граплинг среща.

В наскорошно интервю Danis разказа как ще се опита да спечели първия си ММА двубой:

"Когато започнах с джиуджицуто като дете, винаги мислех, че се готвя за битка. Тази мисъл ме преследваше - че трябва да знам как да се защитавам на улицата. Струваше ми се готино да мога да представям спорта като във филма "Gracie In Action". Около себе си винаги съм имал добрибойци.

"Така започнах с джиуджицуто - исках да бъда готов за улицата. В училище се опитваха да ме бият, затова трябваше да мога да се защитавам. Но тук тези улични сбивания са съвсем нормални."

Както много други прители на McGregor, Danis също се е докоснал до славните моменти на ирландеца:

"Историята ни не е необичайна. Бяхме приятели в интернет, говорихме си и веднъж решихме да тренираме заедно. Отидох в Ирландия и станахме добри приятели - така е от тогава."

Като практикуващ джиуджицу на световно ниво, Danis също е наясно с талантите в Bellator 198. Той напомни да не забравяме и за непобеждавания Rafael Lovato (7-0).

"Вълнуващо е да бъдеш в една карта с други такива звезди. Всичко, което популяризира в спорта ми харесва, защото съм си посветил живота на него. Хубаво е да виждам, че хората се трудят."

Досущ както McGregor, Danis също има своите хейтъри - той обаче няма време за техните глупости:

"Не знам защо хората си мислят, че съм гъз, само защото съм приятел с него. Не ме вълнува какво мислят непознатите за мен. Близките ме знаят какъв съм. Не знам. Аз съм си себе си."

Изглежда Danis също не е особено притеснен и от предстоящия си опонент - Kyle Walker:

"Той е поредният ми противник. Не мисля, че тук ще свърши всичко. Тренирам, за да съм най-добрият, така че няма как да ме притесни който и да било."

"Мисля, че той е жертвата. Това е моето шоу - всички ще гледат събитието заради мен. Нека бъдем прями. Мисля, че след този двубой ще властвам в компанията."

Е, след това изказване как да не гледаме предстоящия му този уикенд двубой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес