Зареждане

Присила Качоейра пребивала бившата си приятелка

Присила Качоейра пребивала бившата си приятелка
Публикувано на: Юли 18, 2021 в 02:00 ч
Състезателката на UFC в категория муха Присила Качоейра ще съди своята бивша приятелка. Наскоро стана ясно, че Марсел Нунес, която й е бивше гадже обвинява Качоейра във физически тормоз. Нунес споделя, че се страхувала от ММА състезателката.

Марсел уведомила Качоейра, че късат, а нейните близки я посъветвали да поиска мярка за неотклонение на Качоейра. Нунес твърди, че Присила я пребила и в резултат на това се наложило да оперира ръката си два пъти.

Тя разкрива също, че Качоейра я нокаутирала с удар в областта на устата. Разбира се, Качоейра отрича всички обвинения. В интервю за MMA Fighting Присила разкри следното:

Никога не съм извършвала физически нападения срещу Марсел. Тя много пъти би загубила контрол по време на спор и искаше да ме удари, но аз просто се защититавах. 

Връзката ни приключи и за съжаление тя измисля лъжи и изкривява истината с намерението да опетни имиджа ми. 

Тя говори, че съм наркоманка, но редовно съм давала тестове на USADA и това ми се струва като опит да навреди на кариерата ми.
 
Качоейра е с рекорд 10-3 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. През май тази година тя победи Мазани с нокаут във втория рунд.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес