Зареждане

Президентът на UFC: Всеки бяга и се крие, а аз търся решения

Президентът на UFC: Всеки бяга и се крие, а аз търся решения
Публикувано на: Март 29, 2020 в 14:00 ч
Докато всички в бокса отмениха планираните събития за март и април, а някои дори затвориха бизнесите си до май, президентът на UFC Дейна Уайт прави всичко по силите си, за да организира планираното за 18-ти април събитие, което включва големия двубой между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън.

Заради глобалната пандемия от коронавирус шансовете на Уайт са доста малки, но самият той твърди, че вече има готови четири или пет локации като вариант.
 
 
Идеята на Уайт не изключва провеждане на събитието без публика и извън САЩ.

Уайт сподели в подкаста на Майк Тайсън, че иска да зарадва феновете на бойните спортове.

В същото време той получава доста критика заради риска от инфектиране на участниците с COVID-19.
 
Но Уайт в типично негов стил се обърна към критиците си, обяснявайки че бойците му имат нужда от пари и че те самите го натискат да организира битката.

"Откачено е, но ще направя Тони срещу Хабиб на 18-ти април и ще върна нормалното в страната."

Майк Тайсън се съгласи.

"Човече, светът има нужда от това толкова отчаяно," отговори Тайсън. "Ако можеш да го организираш - имаме нужда от това. Трябва ни малко забавление в момента."
 
 
Уайт продължи.

"Съгласен съм с теб. Всеки ден работя за това. Всеки ден има нови пречки. Затова постоянно планираме, ако нещо се провали - трябва да имаме нов вариант и нов вариант. Имаме четири или пет локации в момента и ще видим къде ще ни се получи. След това ще преценим кой може да извикаме и кой не. Ще изградим файткартата по този начин.

Откачено е. Всички бягат и се крият. Аз съм от тези, които излизат и търсят решения. Как да го напрвим? Как да победим тази ситуация?

Вижте - ако някой е в голям риск, по-добре да стои и да е в карантина за известно време. Но какво ще се случи, когато следващата година пак дойде грипния сезон? Какво ще стане тогава? След година-две направо може да спрем целия свят да се върти заради това нещо.

Аз гледам от положителната страна - прекарвам повече време със семейството, повече време у дома и правя неща, за които обикновено не ми остава време. Тренирам като луд. Ще бъда по-добър, когато това свърши. Добро момче съм. Правя каквото ми е казано и спазвам карантината."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес