Зареждане

Предупредиха Адесаня: Внимавай, Перейра е най-опасният страйкър

Предупредиха Адесаня: Внимавай, Перейра е най-опасният страйкър
Публикувано на: Юли 20, 2022 в 00:00 ч
Според боеца Дъстин Джакоби, Алекс Перейра е най-коравият страйкър, срещу когото се е бил и ако бразилецът успее да наложи играта си в сотйка, може отново да нокаутира шампионът Израел Адесаня.

Преди да влезе в UFC, Джакоби бе един от най-добрите кикбоксьори в полутежката категория, като се състезаваше в средната категория на GLORY. Той има битка с Перейра, който брутално го нокаутира с ляво кроше - същото, което препарира и Шон Стрикланд в UFC 276.

Двубоят им е от 2014-та, но и до днес "The Hanyak" счита Перейра за най-силният удряч срещу когото се е изправял.

"Бих се с Перейра и това бе единствения път, в който бях нокаутиран. Човекът нокаутира всички с това ляво кроше. Мога да го кажа категорично, защото няколко човека са ставали негови жертви. Той е много опасен... Номер 1 е, определено. Дори няма място за сравнение.

Аз имам много здрава брадичка. Това не е нещо, с което да се гордееш много, но ако се биеш професионално е важно да го има. Ако имаш здрава брадичка, имаш по-големи шансове да останеш в боя. Но той пипа хората различно.

Поемал съм доста удари от бойци, които умеят да удрят силно. Просто мога да ви кажа, че Перейра удря различно. Той има уникална сила."


Въпреки, че Перейра вече има две победи над Адесаня в кикбокса, Джакоби е убеден, че двубой между двамата в ММА ще привлече отново голям интерес. Въпреки това "The Hanyak" би заложил на бразилеца и предупреждава Израел да внимава за ударите.

"Битката ще е интересна... Перейра има 2 победи над Изи, но те са в кикбокса. Изи е различен в ММА. Има много добра защита. Бие се много умно. Има висок интелект във воденето на боя. Аз съм голям фен и на двамата.

Но никога не бих заложил срещу Перейра. Този човек буквално докосва хората и ги нокаутира за нула време. Така че, Изи, бъди внимателен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес