Зареждане

Последната битка на Пол Дейли ще е на 13-ти май

Последната битка на Пол Дейли ще е на 13-ти май
Публикувано на: Февруари 2, 2022 в 00:00 ч
След почти 20 години битки в професионалния ММА, Пол Дейли ще се оттегли от спорта. "Semtex" сподели, че това ще бъде в събитие на Bellator MMA в Лондон на 13-ти май.

"На 13-ти май ще бъде последната ми битка и след това се оттеглям. След много години в играта, много часове на път и в залата. Годините ме застигнаха и сега всяка сутрин се будя с болки и съм просто изморен.

Прекарах много време в този спорт и вече ми е време да се оттегля. Не искам да бъда от тези бойци, които постоянно биват нокаутирани от младоци. Искам да бъде от тези, които се оттеглят, когато поискат да се оттеглят."

Дейли, който е роден в Нотингам, Англия, сподели че е важно да направи последната си битка в своята родина, макар че е бил готов да спре с битките още преди година. Но коронавируса попречи на Bellator да прави събития извън САЩ и затова му се наложи той да приеме битка с Джейсън Джаксън, която загуби в Bellator 260 в средата на 2021-ва.

Той въпреки това има страхотна статистика от 43 победи и 18 загуби. Състезавал се е в цял свят и в редица големи организации като Cage Rage, Strikeforce, Bellator, както и в UFC.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес