Зареждане

Пол Дейли се оттегли от ММА с нокаут над Уендъл Джакомо

Пол Дейли се оттегли от ММА с нокаут над Уендъл Джакомо
Публикувано на: Май 14, 2022 в 00:03 ч
ММА звездата Пол Дейли успя да зарадва феновете в последната си битка. Преди минути "Semtex" се изправи срещу Уендъл Джакомо в битка от полусредна категория. Двамата се срещнаха на Bellator 281, което се провежда в Лондон. Дейли се затрудни доста в битката.

В първия рунд Джакомо разчиташе на граплинг и борба. Той успяваше да свали Дейли на земята и да печели ценно време контрол. Пол загуби рунда, но не се отказваше в търсене на нокаута. Във втория рунд Уендъл отново успя да наложи волята си.

Той свали Дейли на земята и продължи да води по точки. Джакомо опита събмишън, но не успя. Битката се пренесе в стойка, където Дейли вкара тежък десен в брадичката на Джакомо и го нокаутира в края на втория рунд. Това беше 44-та победа в кариерата на Дейли.

Той вече има 35 победи с нокаут в кариерата си. След срещата коментатора обяви оттеглянето на Дейли, който не си свали ръкавиците. Пол обаче не спираше да говори, че това ще бъде последната му битка. Дейли се оттегля от ММА с рекорд 44–18–2 в клетката.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес