Зареждане

Поире: Масвидал тренираше с най-добрите борци за Усман

Поире: Масвидал тренираше с най-добрите борци за Усман
Публикувано на: Юли 9, 2020 в 10:20 ч
Дъстин Поире споделя, че неговия съотборник Хорхе Масвидал е тренирал през цялото време за битката с Камару Усман. Двамата ще се бият този уикенд в главната битка на UFC 251, което ще се проведе в Абу Даби. В последните няколко месеца двамата не спряха да се обиждат в социалните мрежи и бяха близо до бой, но Масвидал не беше доволен от заплатата и отказа да се бие.

UFC дадоха шанс на Гилбърт Бърнс, който даде положителна проба за COVID-19 и отпадна от срещата. Така Масвидал дойде на бял кон и спаси главната среща с кратко предизвестие. Поире споделя, че Масвидал се готвил с най-добрите борци на света и този уикенд ще изненада много хора:

Битката е с кратко предизвестие, защото нямаше подписан договор. Нека ви кажа, че Хорхе беше с мен през цялото време, когато се готвих за битката с Хукър. Масвидал беше моя главен партньор в спарингите. Той тренираше с най-добрите борци в света. Те ги докараха, за да помагат на Масвидал. 

Той не спираше да тренира, въпреки че Бърнс получи шанс. Хорхе тренираше все едно се готви за битка. Не знам дали той е знаел нещо, което ние не сме. Момчето си беше в тренировъчен лагер и не спря да тренира. Мисля, че ще изненада много хора с формата, в която се намира. 

Неговия тайминг ще бъде на ниво, защото тренираше. Той помагаше на доста хора, не само на мен. Знам, че той е във форма за бой. Това момче не става от дивана за тази битка. Това момче се готвеше за бой с Усман, а първоначално боя пропадна, но Масвидал не спря да тренира.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес