Зареждане

Плешивия хищник срещу Уралския хълк на ACA 115

Плешивия хищник срещу Уралския хълк на ACA 115
Публикувано на: Октомври 15, 2020 в 02:00 ч
Чеченската организация сбъдна желанието на феновете и изправя един срещу друг две от най-големите имена в руския ММА. Опасният Магомед "Плешивия хищник" Исмаилов  ще се бие с Иван "Уралския хълк" Щирков. Двамата оглавяват събитието ACA 115, което ще се проведе на 12-ти декември. Битката им ще бъде в полутежка категория.

34-годишния Исмаилов събра доста погледи върху себе си, след като през юли смаза от бой Александър Емеляненко. Мага Исма е с рекорд 16-2-1 в ММА. Той е майстор на спорта на Русия и се намира в серия от 10 поредни победи. Исмаилов приключва 12 от битките си и няма загуба с нокаут.

32-годишния Щирков от своя страна е с рекорд 17-1-1 в ММА и в края на миналата година загуби непобедения си статут. Иван загуби от Еномото със събмишън, но се върна към победите през февруари с победа над Михал Пастернак.

Той също приключва 12 от битките си и преди година подписа с UFC. За съжаление той се провали на допинг тест и получи 2 години от USADA, след което UFC го освободиха и той не успя да дебютира.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес