Зареждане

Пиянката Емеляненко се изпика на летище! Полицаите се снимат с него

Пиянката Емеляненко се изпика на летище! Полицаите се снимат с него
Публикувано на: Април 7, 2023 в 00:00 ч
Известният руски боец по смесени бойни изкуства Александър Емеляненко забави излитането на полета от Екатеринбург за Москва. Това съобщава Екатеринбург онлайн, който се позовава на информация от блогърката Анна Данилова, която е летяла със същия самолет.

Данилова споделя, че спортистът се е облекчил по малка нужда точно в коридора преди изхода за качване. След това се държал грубо и с полицая, който му направил забележка. В крайна сметка още полицаи отиват при Александър, за да се снимат с него.

„Полицаи дойдоха и го свалиха от автобуса. Започна някакъв мил разговор, провериха документите и започнаха да се снимат с него, а след фотосесията го пуснаха. Шокирана съм, защото той се е държал лошо, а полицията го снима.

 Трябваше да тръгнем в 19:00, но се забавихме. Стояхме в автобуса 20 минути, мръзнахме. Явно беше много пиян. Вървеше трудно. Дори ми е жал за него, защото едва ходи и е като зомби. 

В самолета той се държеше много прилично. Още с излитането на самолета отиде да поиска алкохол, но екипажът отказал. Никой не го видя, не го чу, но той беше сниман от всички.“, споделя Данилова.

Емеляненко явно е имал късмет, че полицията го разпозна и вместо да го арестува, просто го снимаха. Очевидно Емеляненко отново е хванал здраво бутилката. Зависимостта отдавна съсипа не само кариерата, но и живота му.

Ето видео и снимки:







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес