Зареждане

ПЕТА критикуват страхливците Макгрегър и Серони

ПЕТА критикуват страхливците Макгрегър и Серони
Публикувано на: Януари 18, 2020 в 00:03 ч
Организацията за защита на правата на животните (ПЕТА) за пореден път отправиха критика към Конър Макгрегър, като този път го отнесе и неговия опонент Доналд Серони. По време на пресконференцията преди битката между тях двамата започнаха да се хвалят, че от ПЕТА са по петите им, защото носят дрехи от животинска кожа.

Серони беше с яке направено от кожата на гърмящи змии и питон, а Макгрегър се изфука с елек, на който са изобразени множество разярени лъвове. Явно шегите на двамата са приети твърде лично от ПЕТА и те ги призоваха да се откажат от дрехите, които се правят от животинска кожа. Ето какво беше обращението на ПЕТА към двамата в социалните мрежи:


Здравейте, Конър Макгрегър и Доналд Серони. Прави сте! Ние сме тук, за да ви напомним, че само страхливците се хвалят с това, че носят животно, което най-вероятно е било бито и кожата му е свалена, докато е било живо. Защо не се отърсите от несигурностите ви и не носите собствена кожа?

Миналата година Макгрегър привлече вниманието на ПЕТА, защото се хвалеше със своите скъпи палта от животинска кожа и те започнаха да го умоляват да спре да го прави.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес