Зареждане

Пери: Битката със слабакът Мики Гал е сбъдната мечта

Пери: Битката със слабакът Мики Гал е сбъдната мечта
Публикувано на: Юни 8, 2020 в 11:28 ч
Майк Пери е повече от доволен преди предстоящата си битка с Мики Гал. Двамата ще премерят сили в полусредна категория на бойна вечер на UFC, която ще се проведе на 27-ми юни. Битката ще бъде първа за 2020 година за Майк Пери, който е с рекорд 13-6 в ММА и се намира в серия от 2 поредни загуби.

Вижте още - Майк Пери срещу Мики Гал в края на месеца

28-годишния боец идва след първа загуба с нокаут в кариерата си, която Джоф Нийл му нанесе през декември миналата година. В последните години Пери влиза в клетката с едни от най-добрите бойци в света и нещата не свършват добре за него. Майк печели само 2 от последните си 7 битки и сега смята, че Гал е лесна работа. Пери благодари на UFC, че му дават битка с такъв слаб опонент. Ето какво написа Пери в социалните мрежи:


През последните 3 години всички мои опоненти са топ бойци в категорията. Бих се с най-добрите в полусредна категория. Измъчих се в тези битки. Сега имам слабак в лицето на Мики Гал и ще получа истински чек, което си е сбъдната мечта. Ха Ха, благодаря на UFC. 

Гал е с рекорд 6-2 в ММА и миналата година направи две битки. Той загуби с нокаут от Диего Санчез в началото на 2019 година, а към края спечели с решение над Салим Тухри.  





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес