Зареждане

Перейра призова Вахитов да 'внимава' след призивите за битка в UFC: Изглеждаш ми объркан

Перейра призова Вахитов да 'внимава' след призивите за битка в UFC: Изглеждаш ми объркан
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 00:00 ч
След призивите по-рано тази седмица за евентуално преминаване в UFC в търсене на трети мач срещу настоящия шампион в полутежка категория Алекс Перейра бившата звезда на кикбокс GLORY Артьом Вахитов беше призован от бразилската звезда да "внимава" какво си пожелава.

Перейра, бивш шампион в две категории в UFC и GLORY Kickboxing, се е бил два пъти с руската звезда Вахитов в базираната в Лондон промоция - претърпявайки последното си поражение в ринга срещу бразилеца в битката им за титлата преди три години чрез съдийско решение.

Преди това нокаутьорът от Сао Пауло побеждава Вахитов с решение в Ротердам, но след преминаването на последния към смесените бойни изкуства двамата са свързвани с трилогия в бъдещ сблъсък под знамето на UFC. 

По-рано тази седмица Вахитов заяви, че е време феновете на бойните спортове да се запознаят със собствените му ударни умения под формата на трети мач срещу бразилския феномен Перейра

Алекс Перейра отвръща на призива на Артьом Вахитов за трети двубой

"ММА така или иначе винаги е бил интересен за мен, но очевидно съм много мотивиран от перспективата да получа този трети двубой с Алекс Перейра", заяви Артьом Вахитов. момента той е суперзвезда и аз се радвам за него, но когато чуя хората да казват, че е най-добрият страйкър в света - е, мисля, че е време феновете на ММА да научат за мен и моя екип, да го кажем така."

"Тези момчета от UFC не се справиха добре срещу Алекс, защото ударите им не са на достатъчно високо ниво", продължи Артьом Вахитов. "Те не са уверени срещу него и смятат, че той е непобедим, така че в сърцето си вече са победени преди началото на битката. Но аз и преди съм го побеждавал в чисто ударно съревнование и съм сигурен, че ще го направя отново, ако успеем да проведем нашия трети мач в UFC."


В отговор на коментарите на Вахитов Перейра поднови съперничеството между двамата, като призова руската сензация да "внимава" с разговорите за трети сблъсък.

"Ей, брат, внимавай с хората, които ти дават тази идея", отговори Алекс Перейра на Артьом Вахитов в Instagram. "Същият човек, който те съветва, че се е опитал да направи същото с мен, но аз не съм глупав. Всички знаят, че когато ти дадоха победата, това беше, защото GLORY знаеше, че това ще бъде последната ми битка в организацията и не искаха да си тръгна с пояса."

"За да се излагаш по този начин, изглежда, че си малко объркан и почти сигурно нямаш мениджър", написа Алекс Перейра .

Бихте ли искали да видите Алекс Перейра да уреди съперничеството си с Артьом Вахитов в UFC?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес