Зареждане

Павел Милев преди RPC 5: Силата ми е в жеалнието за победа

Павел Милев преди RPC 5: Силата ми е в жеалнието за победа
Публикувано на: Май 30, 2023 в 15:10 ч
Павел Милев ще направи третия си професионален ММА двубой тази събота в RPC 5: Unstoppable в Пловдив.

Милев стана известен след като стана шампион на БФММА, а в клетката на RPC записа две бързи победи с нокаут в първия рунд. Въпреки че тежката му ръка се очертава като негова запазена марка, основният му спорт, с който той започва е борбата.

"На 13 годишна възраст моя по-голям брат ме вкара в залата по класическа борба," сподели Милев за MMA.BG. "Там се запали моята искра към бойните спортове.

След около три години реших да опитам с мой близък приятел тренировки по ММА. След няколко месеца направих първото си състезание, на което станах шампион в категория си. През всички тези години ставах винаги шампион и натрупах опит. Исках да премина в следващото ниво, а именно - с професионалния ММА."


За третата си професионална битка Милев среща доста опасен и доказал се противник - Камен Георгиев. Той е пионер в българския ММА с неизмерим опит не само в ММА, но и в спортове като санда и бойно самбо, където има множество отличия.

Опитът определено е на страната на опонента на Милев, който си дава ясна сметка срещу кого се изправя и затова се готви активно за битката.

"Както преди всеки мач настроението е отлично и съм в очакване на двубоя. Подготвям се на няколко различни места с доста добри треньори и момчета. Всичко върви по план за сега и най-важното без контузии.

Винаги подхождам към противниците си с уважение. Специално за Камен Георгиев всички знаем, че е доказал се състезател с много опит и успехи."

Милев е категоричен, че при всяко влизане в клетката той го прави с една цел - победа. Младият боец се подготвя за тежка среща с опасен противник и се подготвя за всякакви изненади, които той може да му поднесе.

"Тренирам комплексно както в стойка така и на земя . Най-силната ми страна бих казал, че е желанието ми за победа."

Състезанието RPC 5: Unstoppable ще се проведе на 3-ти юни в зала Колодрум, гр. Пловдив.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес