Зареждане

Пауло Коста планира да стане двоен шампион

Пауло Коста планира да стане двоен шампион
Публикувано на: Май 3, 2020 в 17:02 ч
Пауло Коста не смята да се задържа дълго в средна категория. 29-годишния бразилец ще получи шанс за титлата срещу Израел Адесаня в своята следваща битка и планира да се качи при по-тежките. Непобедения боец вярва, че може да стане двоен шампион. Той е с рекорд 13-0 в ММА и не се е бил от август 2019 година.

Вижте още - Пауло Коста планира да дари мозъка си за изследвания​​​

Тогава той победи с решение Йоел Ромеро, като това беше първата битка в кариерата му, която стига до съдиите. Преди това Коста беше приключил всички свои срещи. Ето какво сподели "Borrachinha" за бъдещите си планове:


Вярвам, че мога да спечеля титли в две категории. Мога да спечеля тази в средна категория, а след това и тази в полутежка. Вярвам в това. Много съм едър и ми е трудно да сваля до 84 килограма. Мисля, че ще мога да занеса титли в две различни категории в моята страна. Моя план е да се кача в полутежка категория много скоро. Искам да е бързо след битката, която ще направя. Не се страхувам от битки срещу големи момчета. 

Няма значение дали ще е голямо име като Джон Джоунс. Кльощавият Адесаня предизвиква Джоунс и когато той прие, Адесаня реши, че трябва две години да тренира. Няма как да предизвикаш някого и когато приеме, да кажеш, че не си готов в момента. Това е срамно и няма да съм такъв. Аз съм готов и още сега мога да се бия в горната категория. Мисля, че след следващата ми битка ще направя крачка към нов шанс в полутежка категория. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес