Зареждане

Paulo Costa: Битката с Yoel Romero е лична, защото ме обиди

Paulo Costa: Битката с Yoel Romero е лична, защото ме обиди
Публикувано на: Август 17, 2019 в 00:00 ч
Свирепият нокаутьор Paulo Costa няма търпение да сподели клетката с бившият претендент Yoel Romero. Двамата атлети, които впечтляват с физика ще се бият този уикенд на UFC 241 в Калифорния. Costa все още не познава вкуса на загубата и е с рекорд 12-0 в ММА, като всички негови победи са с приключване.

Бразилеца е приел битката срещу кубинеца твърде лично, защото през април Romero пусна първи новината, че Costa се провалил на допинг тест, което в последствие му донесе наказание от USADA. Битката им пропадна няколко пъти, но сега всичко е точно и Paulo няма търпение да ги заключат в клетката, за да накара Romero да си плати:


Да, със сигурност това е битка, която чакам от дълго време. Romero е сред най-коравите в категорията и след победа над него ще се бия за титлата. Радвам се, че съм тук и това е много важна битка. Romero е добре, тук е и не се интересувам дали ще си влезе в категорията. 

Ще се бия с него, без значение колко тежи на кантара. Искам да се бия с него, защото каза много глупости за мен. Аз приех това лично и съм готов за всеки в категорията. Аз съм готов и ще покажа кой е новия крал в категорията. Аз съм краля и мога да победя всички. 

За мен на 100% е лично, защото той каза онези неща свързани с USADA. Mного се вълнувам за тази битка. Аз съм аутсайдер, но ще се докажа пред всички. Ще видите кой съм аз. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес