Зареждане

Paul Daley предвижда много лесна победа над Michael Page

Paul Daley предвижда много лесна победа над Michael Page
Публикувано на: Февруари 8, 2019 в 00:00 ч
Paul Daley се изправя срещу  Michael "Venom" Page на събитието Bellator 216, което ще се проведе на 16-ти февруари в Кънектикът. Двамата са бивши приятели, но преди няколко години нещата между тях ескалираха и оттогава двамата нямат търпение да влязат в клетката и да се спукат от бой. Daley  е много по-опитен от Page, който e непобеден с рекорд 13-0. Paul твърди, че е различен от Evangelista ‘Cyborg’ Santos и няма да се даде лесно:



Аз съм свеж и опитен боец. Не съм като Evangelista, който е участвал в много битки и е поемал много удари. Аз съм млад, атлетичен и бърз. Аз удрям здраво и мога да поемам удари и знам какво да очаквам срещу него. 

Той знае, че влиза в клетката с един много, много способен нокаутьор, който е кошмар за всеки боец, който не може да се бори. Той не е борец и аз съм кошмарна битки за всеки страйкър. Доста съм уверен преди тази битка. 





Напомняме ви, че може да гледате битката и събитието пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес