Зареждане

Patricio Freire иска да защити честта на клуба си в Ирландия

Patricio Freire иска да защити честта на клуба си в Ирландия
Публикувано на: Юни 18, 2018 в 10:27 ч

Дали свадата между Pitbull Brothers и Straight Blast Gym ще прерастне в легендарния сблъсък между Chute Boxe и Brazilian Top Team?

Brian Moore от SBG отбеляза, че от ирландския отбор може да изберат най-добрите си таланти да се бият в Bellator - James Gallagher, Luka Jelcic, Sinead Kavanagh, Charlie Ward, Will Felury, Dillon Danis и Moore, където биха се изправили срещу всеки друг отбор. Той все пак се усъмни, че някой би се навил на предизвикателството.

Patricio Freire, шампион на Bellator в категория перо и лидер на Pitbull Brothers, обаче е в играта.

"Pitbull" дори отговори на SBG треньора John Kavanagh, заявявайки, че е готов дори да отиде до Ирландия, за да се изправи срещу талантите, като отправи запитване и към Bellator да организират срещата.



"Тази свада може да продлъжи колкото цяло едно поколение. Има няколко такива в ММА. Между SBG и Pitbull Brothers без проблеми могат да станат вражески отбори. Мисля, че Bellator имат невероятна възможност, от която могат да се възползват."

"Ще унищожим SBG. Отворковците не могат да направят нищо - нека се докажат в клетката."

Шампионът споделя, че Ирландия ще бъде идеалното място за първо събитие, като после може да се преместят в Бразилия. Freire в момента е съсредоточен върху защитата на титлата си в реванш с Daniel Weichel на 14-ти юли, като споделя, че James Gallagher може да бъде неговият опонент за битката между отборите.

"Има доста победи в Bellator. Moore, който отправи предизвикателството, също се бие в категория перо, но не е в такава серия като James Gallagher."

Freire е готов да вкара брат си Patrick Freire в съревнованието в лека категория, както и Leandro Higo. Luiz Rocha няма договор с организацията, но отбеляза победа на Bellator 188 през ноември.

"Имаме няколко свободни бойци, които могат да се включат и да свършат добре работата."

Шампионът вече се е бил 4 пъти с Daniel Straus в Bellator, два пъти срещу Pat Currna и има отбелязан нокаут срещу следващия си опонент, Weichel. Той очаква нови бойци в съревнованието за титлата - като A.J. McKee и Emmanuel Sanchez.

"От Bellator знаят, че ми трябват нови опоненти. Няма как обаче все още да ги изправят срещу мен, защото не са заслужили. Затова ще им дадат срещи с други големи имена, за да си извоюват шанса. Някой с 4-5 победи може вече да се бие за титлата."

"В момента съм се съсредоточил върху Weichel. Жилав е. Успя да ме свали в първата ни среща - опасен е. Не е някакъв впечатляващ атлет, но е много жилав."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес