Зареждане

Първата ММА среща на Yoel Romero не завършва добре за опонента му

Първата ММА среща на Yoel Romero не завършва добре за опонента му
Публикувано на: Март 19, 2018 в 11:04 ч

Звярът от UFC, Yoel Romero е не само един от най-добрите борци, състезавали се в организацията, но е и един от най-атлетичните състезатели. Дори и на 40 години, той все още може да прави неща, които не са по силите на повечето 20-годишни.

В следното видео от преди 10 години, когато Yoel беше на 30 (пикът в кариерите на повечето бойци), можем да го видим как разбива на пух и прах опонента си в първата си ММА битка.

Според самия Yoel, тази ММА среща от 2009-та, проведена по време на Fighting Masters Championship, дори не се брои към официалния му рекорд.

От кадрите се вижда колко брутален е бил тогава, подмятайки като чувал своя опонент преди да го довърши с тупаници на земята. Представянето му ни напомня на пиковите моменти на Fedor Emelianenko, но сякаш Yoel сее повече разруха.

Както вече споменахме, по време на битката Yoel е на 30 години - жалко, че се включва в спорта толкова късно, тъй като навярно щеше да се превърне в един от най-добрите бойци на всички времена, ако беше започнал малко по-рано с това свое начинание.

Преди това той тренира борба и ако нямаше този опит, навярно нямаше да бъде и звярът, който е в момента.

Romero последно нокаутира Luke Rockhold в UFC 221, като сега му предстои отново да се бие за титлата в реванш с настоящия шампион в средна категория Robert Whittaker в UFC 225, което ще се проведе на 9-ти юни.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес