Зареждане

Пади Пимблет: Побоят от Джъстин Гейджи промени Тони Фъргюсън

Пади Пимблет: Побоят от Джъстин Гейджи промени Тони Фъргюсън
Публикувано на: Декември 1, 2023 в 08:00 ч
Пади Пимблет скоро ще бъде посрещнат от опитен боец в лицето на Тони Фъргюсън.

Това се очертава да бъде тежък тест за Пади, но и за Фъргюсън. Битката им ще се случи на UFC 296, което ще се проведе в средата на месеца в Лас Вегас. Битката в лека категория може да се окаже последната за Тони в UFC. Фъргюсън е в дълга серия от загуби и реши да подходи интересно в своя тренировъчен лагер.

„El Cucuy“ нае „най-коравия човек в света“, бивш член на елитната част на Navy SEAL, състезател по ултрамаратон и мотивационен оратор Дейвид Гогинс. Тони оцеля в 'адската седмица' на Гогинс, след като двамата направиха брутални тренировки. Тони беше първият ММА боец, който оцелява в тежките тренировки на Гогинс. 

Пади вярва, че това няма да е от полза на американеца. Пимблет твърди, че падението на Тони идва от неговата възраст и побоят, който отнесе от Джъстин Гейджи. 

 „Мисля, че е странно Тони да тренира с Гогинг. Мисля, че е невероятно глупаво. Ако има нещо, за което Тони никога не е имал нужда от помощ, това е психическата му настройка и неговото кардио. Той никога не е имал проблеми с кардиото, така че просто не го разбирам.  

Той вероятно си мисли, че не е там, където беше психически преди няколко години. Но това не е причината той да загуби. Тони губи, защото е остарял и е загубил физическата си мощ и ловкост. 

Очевидно този побой от Гейджи промени цялата му кариера. След като Майкъл Чандлър го нокаутира толкова брутално, мозъкът му не е това, което беше преди три или четири години.", сподели Пимблет.

Ще успее ли Тони да се справи с Пимблет ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес