Зареждане

Пади Пимблет: Аз съм новата дойна крава на UFC!

Пади Пимблет: Аз съм новата дойна крава на UFC!
Публикувано на: Декември 8, 2022 в 00:00 ч
Предстоящият турнир UFC 282 обещава зрелище.

Този уикенд в Лас Вегас ще видим завръщането на Пади Пимблет, който е наричан новият Конър Макгрегър. Пади ще вземе участие във втората най-важна битка за вечерта. "The Baddy" е доста популярен в социалните мрежи, изключително харизматичен и предпочитан от Дейна Уайт.

Съперник на Пимблет ще бъде Джаред Гордън, опитен американец, спечелил 4 от последните си 5 битки. Изглежда, че Пади просто намери нова лесна жертва, въпреки че резултатите на Гордън са доста добри.

Много фенове смятат, че той все още е значително по-нисък от Пимблет по отношение на класата. Джаред играе в най-голямата ММА промоция на планетата от 5 години и е видял много силни противници.

Ако Пимблет спечели отново, той ще затвърди статута си на "новия Конър". Но освен британския произход и харизма, Конър и Пади нямат почти нищо общо. Ирландецът е класически нокаутьор, който нахлу в UFC като мълния.

Силният и точен удар стана основната характеристика на Макгрегър в октагона, а извън битките "Notorius" удари с невероятно агресивен траштолк.

Изобщо няма общо с Пади. Англичанинът не си пада по татуировките, а траштолка му е добър, но не толкова агресивен като този на Макгрегър. Да, извън лагерите Пимблет яде в невероятни размери, обяснявайки го по следния начин: „Просто ми харесва да съм дебел“.

На мнозина им се струва, че шумът около Пади е с изкуствен произход. Но британецът уверява, че популярността му е абсолютно заслужена:

 „Хората си мислят, че около мен има много празна реклама, че UFC ме рекламира, но не е така. Аз просто давам най-доброто съдържание и UFC го използва. Имам най-много гледания, аз съм новата дойна крава. 

След двубоя хората ще спрат да говорят за празни реклами, защото ще изнеса истинско шоу срещу Джаред. Искам да покажа, че съм няколко нива над него. Това е.", каза Пади в YouTube канала на UFC.

Пади е интересен боец, но е далеч от славата на Макгрегър. Да, той записва добри победи, но все още не се е изправял срещи бойците от топа на категорията. Рано е да говорим за неговото ниво в спорта.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес