Зареждане

Овърийм ще продължи да се бие след загубата от Волков

Овърийм ще продължи да се бие след загубата от Волков
Публикувано на: Февруари 8, 2021 в 14:07 ч
Голямата легенда Алистър Овърийм смята да продължи кариерата си, въпреки че се отдалечи от титлата в тежка категория. Миналия уикенд в Лас Вегас видяхме как "The Reem" загуби от Александър Волков с нокаут във втория рунд.

Алистър влезе много предпазлив в боя и почти не вкара никакви удари на своя съперник. Овърийм искаше да се бие на земята, но така и не успя да свали Волков.

40-годишния ветеран загуби серията си от 2 поредни победи. Той се надяваше, че ще успее да се пробва за титлата при тежките 1 последен път, но това явно няма да се случи.

Овърийм е с рекорд 4-4 в последните си битки в UFC и всички те завършват с нокаут. Много фенове смятат, че той трябва да се оттегли от ММА, но Алистър планира да продължи с битките:

Александър Волков ти си истински воин. Поздрави за победата. Не беше моята вечер. Не успях да се възстановя след този удар в първия рунд, който ми счупи носа. 

Моят най-голям приоритет в момента е да се излекувам и да прекарам малко заслужено време със семейството. Скоро ще се върна в залата. 

Благодаря на всички за вашата подкрепа! Виждам коментарите, вие сте най-добрите.

Трябва ли "The Reem" да продължи с битките ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес