Зареждане

Овърийм иска да отмъсти на късметлията Розенструик

Овърийм иска да отмъсти на късметлията Розенструик
Публикувано на: Май 21, 2020 в 08:59 ч
Алистър Овърийм е недоволен от загубата, която инкасира от Жаирзиньо Розенструик в края на миналата година. Двамата се биха през декември във Вашингтон, където "The Reem" доминираше цели 5 рунда и щеще да спечели по точки, но в последните секунди Розенструик го прати в нокдаун и рефера спря битката 4 секунди преди края.

Устната на Овърийм беше брутално разрязана и той беше бесен на рефера, защото спрял битката по-рано. Миналия уикенд Алистър се завърна и записа победа с нокаут над Уолт Харис. Сега той се цели в нови съперници и иска да сподели клетката за втори път с Розенструик, който загуби с нокаут от Франсис Нгану за 20 секунди по-рано този месец. Ето какво сподели Овърийм за Розенструик:


Не мога да съм недоволен от представянето ми срещу Розенструик, защото му изнасяхме лекция. Водих го през всичките 5 рунда, а той вкара само 2 удара. Моето мнение е, че рефера не трябваше да се намесва, защото вече нямаше останало време от боя. Мислех си, че битката приключи, защото бях чул сирената, която се включва 10 секунди преди края на битката. 

Той ме прати в нокдаун, но аз веднага се изправих. Мислех, че съм спечелил, а след това разбрах, че битката е спряна и губя с ТКО. Розенструик започна да говори, че ме нокаутирал и такива неща. Той извади късмет и много бих искал реванш, защото в него ще го приключа. На 100% ще го довърша. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес