Зареждане

Овърийм и дос Сантос с изявления след уволнението от UFC

Овърийм и дос Сантос с изявления след уволнението от UFC
Публикувано на: Март 5, 2021 в 00:00 ч
Алистър Овърийм и Жуниор дос Сантос пуснаха изявления в социалните мрежи, след като UFC ги освободиха. Новината за раздялата на UFC с двамата бойци шокира феновете.

Интересното беше, че UFC не пуснаха изявление, а просто ги извадиха от своята ранглиста, което беше показателно, че повече няма да разчитат на тях. Овърийм и дос Сантос се биха дълги години под банера на UFC и осигуряваха зрелище на феновете.

И двамата обаче са към края на кариерата си и от гледна точка на бизнеса уволнението им е правилно, защото взимаха големи заплати. Ето какво написа в социалните мрежи "The Reem" след новината:

Овърийм: Моя последен опит за титлата приключи. Беше страхотно приключение. Поглеждам назад в последните 10 години в UFC и те бяха огромен опит. Огромно благодаря на UFC, феновете и бойците, с които се бих. Не бих могъл да искам по-добър път за моята кариера. Благодаря на Дейна Уайт и Лоренцо Фертита, които направиха това възможно. За мен беше чест да се бия за вас.

Ето и какво беше изявлението на дос Сантос, който също се раздели с организацията:

Дос Сантос: Благодаря на UFC за последните 12 години. Бих се с убийци, за да стигна до титлата в UFC. Да стана шампион и да защитя титлата беше едно от най-страхотните неща в моя живот. Благодаря на феновете, критиците и съперниците. Ще прекарам малко време в размисли и ще продължа напред.

Какво следва за двете легенди ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес