Зареждане

Отворена тренировка с ММА боеца Никола Дипчиков

Отворена тренировка с ММА боеца Никола Дипчиков
Публикувано на: Септември 22, 2020 в 15:00 ч
Искаш ли да тренираш и научиш нови умения директно от най-изявените бойни атлети на България?

Каним те на първата безплатна и отворена тренировка от поредицата FAST MASTERCLASS, организирана от магазинът за победители MMA.BG и най-голямата зала за бойните спортове "FAST".

FAST Masterclass #1: Никола Дипчиков
  • един от най-активните ни и успешни професионални ММА бойци
  • състезател в престижния турнир Absolute Championship Akhmat
  • с 19 победи на професионалния ринг, 15 от които с нокаут
 
Всеки месец в залата ще правим открита тренировка с различна тематика и различен водещ, на която добре дошли са както начинаещи трениращи бойни изкуства от всякакъв вид, така и подготвени атлети, като заедно ще проведем тренировка в приятелска атмосфера. Поредицата е първа по рода си и предоставя уникална възможност напълно безплатно да получите умения от топ атлети, както и да се запознаете с едни от най-успешните спортисти на България.

FAST MASTERCLASS #1 ще бъде воден от ММА боеца Никола Дипчиков, който ще води тренировката от загряването, през упражняване и усвояване на техники до разпускането след тренировката. Никола записа поредния си ММА двубой преди около месец, когато нокаутира UFC ветеран още в първия рунд на едно от главните събития на ACA 109 в Полша.
 

Добре дошли са трениращи всякакви спортове, както любителски, така и активни спортисти, като заедно да прекараме едно страхотно и зареждащо съботно утро.

Тренировката е напълно безплатна и започва в 11:00 часа на 3-ти октомври, 2020 в зала "FAST" (бишва "Lonsdale" на бул. Проф. Цветан Лазаров 4 в София).

Носете си дрехите за тренировка и добро настроение.


 
COVID-19 мерки: моля, отбележете се, че ще идвате предварително в събитието в Facebook (Going) или с коментар под публикацията тук, защото в залата ще се спазват всички противоепидемични мерки и местата са ограничени. На входа ще има дезинфектанти и ще се мери температурата на всеки влизащ и няма да се допускат лица с висока температура, така че всички участващи да бъдат сигурни и спокойни. 

БОНУС: Всеки, който се тагне в Instagram или Facebook от залата в деня дена на тренировката с хаштаг #fastmasterclass ще участва в томбола с изненади за приятели на бойните спортове.

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес