Зареждане

Никола Дипчиков нокаутира Горан Релич в първия рунд

Никола Дипчиков нокаутира Горан Релич в първия рунд
Публикувано на: Август 20, 2020 в 23:14 ч
Никола Дипчиков се изправи срещу опасен съперник в лицето на бившият боец на UFC, Горан Релич. Двамата се биха в средна категория в битка от главната карта на ACA 109, което се провежда в Полша. Дипчиков влезе в клетката за първи път от година и идваше след операция на ахилеса. Дипчиков се представи много добре и започна срещата с ритник.

Релич разчиташе повече на движение, а нашия боец не спираше да го преследва и дебнеше за точни попадения. Никола взе центъра и отново вкара ритник. Горан също отбелязва ритник и продължава да се движи с гръб към клетката. Дипчиков вкара удар в тялото, а след това и ляв в главата на Релич, който отвръща с ритник. Дипчиков с удар в тялото и ритник. Мощен ляв в главата от нашето момче, а след това и нов удар в тялото. Релич вкарва ритници.

Двамата застават в центъра на клетката и Релич вкара ритник, а Никола скъсява дистанцията и го сваля на земята с удари, а там продължава наказателната акция с удари в главата, което принуждава рефера да спре боя, който продължи малко над 3 минути. Това е трета поредна победа с нокаут за Дипчиков, който увеличава своята статистика на 19 победи и 7 загуби. Релич от своя страна губи серия от 2 поредни победи.
 
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес