Зареждане

Отмениха победа на Кайл Докас над Кевин Холанд във Вегас

Отмениха победа на Кайл Докас над Кевин Холанд във Вегас
Публикувано на: Октомври 3, 2021 в 03:38 ч
Кайл Докас и Кевин Холанд споделиха клетката в подглавната битка на UFC Fight Night 193, което се провежда в Лас Вегас. Срещата им беше в полусредна категория и приключи в първия рунд. Имаше доста суматоха от страна на официалните лица около тази битка. Докас успя да доминира над Холанд и беше по-добър. Двамата си сблъскаха главите и Холанд падна нокаутиран.

Той обаче успя да се съвземе и Дан Мърглиота не се намеси, за да спре битката. Дан видя, че Холанд започна да се защитава и му позволи да продължи, но поиска повторение от официалните лица до клетката. На земята Докас започна да опитва събмишъни. Кайл успя да заключи Холанд и го накара да се предаде.

Мърглиота спря битката и Докас се радваше на победата си, но беше рано за това. Хърб Дийн, Шон Шелби и Дан Мърглиота прегледаха повторенията и обсъдиха нещата с членове на комисията. В крайна сметка Мърглиота реши да отсъди несъстоял се резултат заради сблъскването на главите. Така Докас остана без победата си, а Холанд се измъкна от ново поражение.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес